Campanii

MoldovaECO

Campanie: Moldova ECO - Tamara Șchiopu: Producătorii moldoveni și produsele ECO. Știm cum și unde să le căutăm?

06 iunie, 2018, 16:30

Produsele ECO sunt produse alimentare care au fost cultivate sau manufacturate conform standardelor internaționale pentru agricultura ecologică. Este un set întreg de reguli, cărora trebuie să se conforme producătorii ecologici, iar pentru aceasta ei primesc certificate și mărci de calitate ECO, BIO sau Organic.

multumescdoctore

Mulțumesc, Doctore! O campanie lansată de Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate

18 mai, 2018, 17:48

Vrei să spui îi spui doctorului care te-a tratat că este apreciat? Vrei să le spui şi altora de doctorii care lucrează bine şi ajută la greu? Ori pur și simplu vrei să-i spui că ai rămas impresionat de felul cum ți-a vorbit și te-a tratat? Pentru aceasta Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS) lansează campania „Mulțumesc, Doctore!”

vegan

Platforma E-Sănătate vă invită la Târgul de Post „Vegan Show” 2018. Cu ce noutăți vă așteptăm

07 martie, 2018, 11:04

Suntem în Postul Mare sau Postul dinaintea Paștelui, iar creștinii ortodocși trec printr-un regim alimentar mai mult vegetal. Oamenii spun că astfel își purifică sufletul și în același timp trupul. Cu acest prilej, dar și pentru că suntem partenerii media generali ai Târgului de Post „Vegan Show” 2018, organizat de nutriționista Tamara Șchiopu, echipa Sănătate INFO dă start unei campanii de câteva săptămâni în care vă va prezenta materiale despre cum se ține corect un regim de post.