Campanii

MoldovaECO

Campanie Moldova ECO - Secretul unei vieți sănătoase se află în bucătăria bunicii. Ce este pâinea preparată cu maia și ce beneficii are

09 iulie, 2018, 11:48

Prospețime, gust deosebit, miros pătrunzător, în câteva cuvinte „ca la mama acasă”. Acestea ar fi doar câteva calificative care ar descrie proprietățile gustative ale pâinii preparată cu maia. Numită și „pâinea bunicilor”, aceasta, pe lângă faptul că se prepară ușor, din ingrediente naturale, fără adaosuri și coloranți, ajută la o digestie mai bună și poate fi consumată de către oricine, spun specialiștii.

multumescdoctore

Campania „Mulțumesc, Doctore!” și-a desemnat câștigătorii. „Cuvintele frumoase ne ridică autoritatea și nivelul medicinei în țară”

29 iunie, 2018, 12:31

Patru doctori din 281 nominalizați, care activează în diferite instituții medicale ale țării, publice și private, s-au ales cu premii valoroase în cadrul campaniei „Mulțumesc, Doctore!”. Aceasta s-a desfășurat timp de o lună în mediul online și a implicat peste 750 de oameni.

vegan

Platforma E-Sănătate vă invită la Târgul de Post „Vegan Show” 2018. Cu ce noutăți vă așteptăm

07 martie, 2018, 11:04

Suntem în Postul Mare sau Postul dinaintea Paștelui, iar creștinii ortodocși trec printr-un regim alimentar mai mult vegetal. Oamenii spun că astfel își purifică sufletul și în același timp trupul. Cu acest prilej, dar și pentru că suntem partenerii media generali ai Târgului de Post „Vegan Show” 2018, organizat de nutriționista Tamara Șchiopu, echipa Sănătate INFO dă start unei campanii de câteva săptămâni în care vă va prezenta materiale despre cum se ține corect un regim de post.