Advertoriale

Third slide

Doctorul Alper Kaya prezintă tehnicile moderne de tratare a leziunilor de menisc, ligament și cartilagii

19 martie, 2018, 13:38

Vizualizări: 660

Fie că sunt tineri și s-au accidentat în timpul practicării activităților sportive, fie că se confruntă cu problemele inerente vârstei a treia, pacienții care ajung în serviciile de ortopedie din cadrul clinicilor ACIBADEM se bucură de cea mai bună îngrijire datorită experienței medicilor, investigațiilor cu aparate performante și terapiilor de ultimă generație care pot reda mobilitatea și capacitatea de mișcare.

Third slide

O șansă în plus pentru pacienții cu metastaze

22 februarie, 2018, 15:48

Vizualizări: 975

Recent, 3 experți în terapii oncologice ai clinicilor ACIBADEM au participat la „Zilele Medicale și Științifice ale IOB 2017”, eveniment de prestigiu pentru comunitatea medicală oncologică din România și din străinătate. În cadrul acestei manifestări organizate de Institutul Oncologic „Profesorul Alexandru Trestioreanu” din București, profesorul Tamer Karsidag a prezentat o lucrare dedicată unei metode de tratament a cancerelor avansate, localizate mai ales în sfera peritoneală.

Third slide

Sfaturi utile pentru oase sănătoase de la un ortoped de top din echipa ACIBADEM

21 februarie, 2018, 08:51

Vizualizări: 939

Ortopedia și medicina sportivă sunt specialități importante în cadrul clinicilor ACIBADEM, iar experții de top tratează cu succes zeci de sportivi atât din Turcia, cât și din alte țări.

Third slide

Dr. Cem Aygün despre cum poate fi prevenit și tratat cancerul care afectează sistemul digestiv

13 februarie, 2018, 10:18

Vizualizări: 957

Nu mâncați fructe și legume îndeajuns? Consumați multe grăsimi saturate? Vă confruntați cuun exces ponderal? Sunteți sedentari, faceți rar sport? Ați fost diagnosticați cu virusul hepatitei B sau C? Aveți o infecție veche cu Helicobacter Pylor? Atunci trebuie să știți că aveți un risc crescut de a face un cancer în sfera digestivă.

Third slide

Noua eră TAVI în repararea valvelor aortice! (P)

09 februarie, 2018, 13:33

Vizualizări: 789

*TAVI (Implantare valvulară aortică transcateter) - metoda care a devenit răspândită la nivel mondial ca rezultat al progreselor tehnologice și o abordare ce prioritizează confortul pacientului, permite tratarea bolilor valvei aortice fără intervenții chirurgicale deschise.

Third slide

INVITRO Diagnostics are un nou director medical (P)

25 ianuarie, 2018, 14:01

Vizualizări: 2992

Luna aceasta INVITRO Diagnostics anunță schimbări în structura echipei de top management. Silvia Morgoci este noul Director Medical al unuia dintre cele mai performante laboratoare medicale din țară.

Third slide

Ce este implantul cochlear? (P)

16 ianuarie, 2018, 12:19

Vizualizări: 562

Implantul cochlear (implant de ureche bionică) este un dispozitiv computerizat care poate restabili auzul persoanelor cu pierdere senzorineurală moderată până la profundă a auzului (surditate neurologică). Este unica tehnologie medicală aptă să redea unul din cele cinci simțuri – cel al auzului.

Third slide

Invitation to Quote

04 martie, 2015, 13:56

Vizualizări: 426

Center for Health Policies and Studies (PAS Center) is implementing the “Strengthening HIV Control in Moldova, 2015-2017 (Grant MDA-H-PAS)” project financed by Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria, and intends to apply the proceeds of this project to procurement of minibuses. 2. The contract will be award to the firm offering the lowest evaluated total price. Incomplete or partial Quotes will not be considered. Alternative quotations/options are not allowed.

Third slide

Anunt de extindere a termenului de aplicare in cadrul concursului de selectare a unui consultant medical

27 februarie, 2015, 14:40

Vizualizări: 364

A.O. „AFI” intenţionează să petreacă un studiu, rezultatele căruia vor fi utilizate în ghidarea luării deciziilor pentru îmbunătăţirea calităţii managementului clinic al cazurilor HIV/TB. În cadrul studiului vor fi intervievaţi 150 persoane fără adăpost din municipiul Chişinău (în baza unui chestionar structurat) şi efectuarea investigaţiilor de laborator. Cercetarea operaţională ţinteşte persoanele fără adăpost: 75 reprezentanți ai grupului țintă infectați cu TB (grup experimental) și 75 reprez

Third slide

Cererea de Ofertă

26 februarie, 2015, 09:51

Vizualizări: 342

În cadrul proiectului ”Sporirea rolului pacientului și a comunității în controlul tuberculozei în Moldova” finanţat de Fondul Global pentru Combaterea SIDA, TB şi Malariei. Centrul PAS invită să trimiteţi oferta dumneavoastră de preţ pentru producția, instalarea și menținerea, a informației TB în 15 panouri (3x6 m), din diferite sectoare ale Chișinăului pentru perioada de 2 săptămâni, tipărirea, instalarea și menținerea a informației TB în 10 de bannere (casete luminoase) din apropierea institu