Advertoriale

Third slide

Galina Tomaș este noua Ambasadoare pentru Sănătate a ,,Invitro Diagnostics”!

04 aprilie, 2018, 13:28

Vizualizări: 839

Cel mai modern laborator medical din țară, dotat cu utilaje și echipament performant, îți aduce o veste bună! ,,Invitro Diagnostisc” este onorat să o prezinte pe noua Ambasadoare pentru sănătate – Galina Tomaș!

Third slide

Epoca intervențiilor chirurgicale fără cicatrici în transplantul de rinichi

20 martie, 2018, 17:04

Vizualizări: 772

În țara noastră, unde transplantul de organe nu se efectuează atât de frecvent cât este necesar, donatorii vii care donează un organ sunt o sursă de speranță pentru pacienții cu insuficiență renală. Specialiștii au grijă ca procedurile chirurgicale la acești oameni, care suportă intervenția de dragul celor dragi, să se desfășoare cu tehnici minim invazive.

Third slide

Doctorul Alper Kaya prezintă tehnicile moderne de tratare a leziunilor de menisc, ligament și cartilagii

19 martie, 2018, 13:38

Vizualizări: 745

Fie că sunt tineri și s-au accidentat în timpul practicării activităților sportive, fie că se confruntă cu problemele inerente vârstei a treia, pacienții care ajung în serviciile de ortopedie din cadrul clinicilor ACIBADEM se bucură de cea mai bună îngrijire datorită experienței medicilor, investigațiilor cu aparate performante și terapiilor de ultimă generație care pot reda mobilitatea și capacitatea de mișcare.

Third slide

O șansă în plus pentru pacienții cu metastaze

22 februarie, 2018, 15:48

Vizualizări: 1095

Recent, 3 experți în terapii oncologice ai clinicilor ACIBADEM au participat la „Zilele Medicale și Științifice ale IOB 2017”, eveniment de prestigiu pentru comunitatea medicală oncologică din România și din străinătate. În cadrul acestei manifestări organizate de Institutul Oncologic „Profesorul Alexandru Trestioreanu” din București, profesorul Tamer Karsidag a prezentat o lucrare dedicată unei metode de tratament a cancerelor avansate, localizate mai ales în sfera peritoneală.

Third slide

Sfaturi utile pentru oase sănătoase de la un ortoped de top din echipa ACIBADEM

21 februarie, 2018, 08:51

Vizualizări: 1028

Ortopedia și medicina sportivă sunt specialități importante în cadrul clinicilor ACIBADEM, iar experții de top tratează cu succes zeci de sportivi atât din Turcia, cât și din alte țări.

Third slide

Dr. Cem Aygün despre cum poate fi prevenit și tratat cancerul care afectează sistemul digestiv

13 februarie, 2018, 10:18

Vizualizări: 1067

Nu mâncați fructe și legume îndeajuns? Consumați multe grăsimi saturate? Vă confruntați cuun exces ponderal? Sunteți sedentari, faceți rar sport? Ați fost diagnosticați cu virusul hepatitei B sau C? Aveți o infecție veche cu Helicobacter Pylor? Atunci trebuie să știți că aveți un risc crescut de a face un cancer în sfera digestivă.

Third slide

Noua eră TAVI în repararea valvelor aortice! (P)

09 februarie, 2018, 13:33

Vizualizări: 937

*TAVI (Implantare valvulară aortică transcateter) - metoda care a devenit răspândită la nivel mondial ca rezultat al progreselor tehnologice și o abordare ce prioritizează confortul pacientului, permite tratarea bolilor valvei aortice fără intervenții chirurgicale deschise.

Third slide

INVITRO Diagnostics are un nou director medical (P)

25 ianuarie, 2018, 14:01

Vizualizări: 3175

Luna aceasta INVITRO Diagnostics anunță schimbări în structura echipei de top management. Silvia Morgoci este noul Director Medical al unuia dintre cele mai performante laboratoare medicale din țară.

Third slide

Ce este implantul cochlear? (P)

16 ianuarie, 2018, 12:19

Vizualizări: 623

Implantul cochlear (implant de ureche bionică) este un dispozitiv computerizat care poate restabili auzul persoanelor cu pierdere senzorineurală moderată până la profundă a auzului (surditate neurologică). Este unica tehnologie medicală aptă să redea unul din cele cinci simțuri – cel al auzului.

Third slide

Invitation to Quote

04 martie, 2015, 13:56

Vizualizări: 488

Center for Health Policies and Studies (PAS Center) is implementing the “Strengthening HIV Control in Moldova, 2015-2017 (Grant MDA-H-PAS)” project financed by Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria, and intends to apply the proceeds of this project to procurement of minibuses. 2. The contract will be award to the firm offering the lowest evaluated total price. Incomplete or partial Quotes will not be considered. Alternative quotations/options are not allowed.