Advertoriale

Third slide

Bani, oportunități și networking. De ce studenții trebuie să lucreze? (P)

19 septembrie, 2022, 11:41

Vizualizări: 296

Deseori, lipsa banilor îi motivează pe tineri să se angajeze la un post de muncă în timpul universității. Partea bună este că joburi pentru studenți sunt multe, cu avantaje și condiții diferite. Totuși, pe lângă bani, ce mai pot obține studenții de la un job?

Third slide

Disciplină, responsabilitate și muncă în echipă. Cum fotbalul ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor (P)

22 martie, 2022, 16:29

Vizualizări: 4619

Câți dintre noi nu și-au zdrelit genunchii în copilărie, încercând să marcheze un gol decisiv? Vremurile se schimbă, apar noi și noi dispozitive care captează atenția celor mai mici, însă copiii continuă să iubească și să practice fotbalul. Acum ei au posibilitatea să însușească măiestria acestui sport de la cei mai buni antrenori încă din primii ani de viață.

Third slide

Balkan Pharmaceuticals revoluționează piața suplimentelor alimentare prin noul său proiect „Balkan Pro Health” (P)

01 martie, 2022, 10:30

Vizualizări: 4502

„Balkan Pharmaceuticals” este cel mai mare producător de medicamente și una dintre cele mai importante investiții de capital românesc în Republica Moldova. Compania utilizează inovațiile și rezultatele ultimilor cercetări din domeniul farmaceutic, în procesul de producere a remediilor de înaltă calitate pentru prevenirea și tratamentul diferitor afecțiuni.

Third slide

Acum, testarea pentru Covid-19 e mai accesibilă (P)

26 ianuarie, 2022, 09:31

Vizualizări: 5897

Ceea ce urma să dureze câteva săptămâni, ne ține prinși deja doi ani și finalul nu pare aproape. Virusul Covid-19 face ravagii în continuare, iar testarea timpurie e cea mai sigură metodă de a depista și preveni complicațiile sale. Vestea bună e că acum, în laboratoarele TESTRAPID.MD, puteți efectua testul rapid antigen Covid-19 la doar 150 de lei.

Third slide

De Black Friday Top Shop v-a pregătit REDUCERI de senzație, de la -26% până la -70% (P)

25 noiembrie, 2021, 12:44

Vizualizări: 4299

Black Friday la Top Shop continuă și revine cu cea mai importantă OFERTĂ a acestei luni. Doar o singură zi – 26.11.21 ai parte de -26% REDUCERE la absolut toate produsele dar și alte Oferte special de până la -70%.

Third slide

Отныне пить качественную воду можно прямо из-под крана. Фильтры для воды «Water Life» стали еще доступнее! (P)

08 noiembrie, 2021, 14:10

Vizualizări: 4318

За последний год мы все убедились в том, что самая большая ценность в нашей жизни – это здоровье, и на него не стоит жалеть времени, сил и средств. А начать, несомненно, нужно с качества воды, которую мы пьем.

Third slide

Acum poți bea apă de calitate direct de la robinet. Purificatoarele Water Life și mai accesibile (P)

08 noiembrie, 2021, 13:59

Vizualizări: 3562

În ultimul an ne-am convins cu toții că sănătatea e prioritară și că ea merită cele mai mari investiții ale noastre. Iar calitatea apei pe care o consumi este, indubitabil, primul lucru la care trebuie să te gândești în acest sens. Un pas bun ar fi să începi cu un filtru de apă.

Third slide

Unde în Moldova poți găsi un loc de muncă sigur și rapid (P)

27 octombrie, 2021, 09:49

Vizualizări: 1778

Te pregătești să îți schimbi locul de muncă, dar să cauți oferte de angajare câteva luni, nu este o opțiune. Facturile trebuie plătite și nici tu nu te simți confortabil să te afli acasă în tot acest timp și să nu muncești.

Third slide

Optica Familiei - împreună facem lumea mai bună! (P)

25 octombrie, 2021, 14:36

Vizualizări: 2040

În lumea frumoasă pe care ne-o construim și ne-o apărăm cu grijă, sunt și oameni care, acum, în acest moment, își pierd definitiv vederea, sunt copii cărora le este răpită, pentru totdeauna, bucuria de a vedea. Ei fac parte din societatea noastră, sunt prietenii, familia, colegii noștri, iar noi le admirăm creativitatea, puterea și ambiția cu care abordează provocările din viața de zi cu zi.

Third slide

Primește un test HIV gratuit în perioada 15 octombrie – 30 noiembrie (P)

15 octombrie, 2021, 16:59

Vizualizări: 2232

HIV (VIRUSUL IMUNODEFICIENŢEI UMANE) – este un virus care atacă și distruge sistemul imunitar, iar organismul nu mai poate face față agenților patogeni de orice natură (viruși, bacterii, ciuperci, protozoare, celule canceroase, etc). Infecția cu HIV înseamnă prezența virusului în organism, care în timp determină boala SIDA.